Eduskuntavaalit 2023

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa 2023 Hämeen vaalipiirissä keskustan listalla numerolla 21.

Olen ehdolla, koska haluan olla viemässä Suomea kestävälle tielle, niin sosiaalisesti, taloudellisesti kuin ekologisesti ottaen päätöksenteossa huomioon tasavertaisesti ihmiset, ympäristö ja talous.

Päätös lähteä ehdolle ei ollut mitenkään helppo ja yksinkertainen. Päätöksen vaikutti moni asia. Kävin paljon plussia ja miinuksia läpi. Lopulta tulin siihen lopputulokseen, että pyrin ehdolle eduskuntavaaleihin.

Neljä keskeisintä syytä, miksi lähdin ehdolle:

1) Palava halu vaikuttaa suomalaisten, hämäläisten ja päijäthämäläisten asioihin.

2) Eduskuntavaaleissa tarvitaan opiskelevia, nuoria ja vammaisia ehdokkaita, koska he ovat selvästi aliedustettuina eduskunnassa ja tarvitsevat edustajansa eduskuntaan.

3) En ole täysin tyytyväinen keskustan ja Suomen suuntaan. Mielestäni tarvitaan suunnanmuutos kestävämpään suuntaan. Aion tarjota oman vaihtoehdon. Äänestäjät sitten päättävät onko tälle vaihtoehdolle kysyntää.

4) Velvollisuudentunne. Päijät-Hämeessä keskustan listalla ei ollut ainuttakaan nuorta ja opiskelijaa ehdolla, joten päätin ottaa tämän paikan. Jos keskusta haluaa pärjätä näissä vaaleissa, niin se tarvitsee nuoria ja opiskelijoita ehdolle.

Santerin suunta on tulevissa vaaleissa selvä: Suomi tulee viedä kestävälle tielle.

Vaaliteemani tulevat rakentumaan kestävän kehityksen ympärille. Tämä tarkoittaa sitä, että ihminen, ympäristö ja talous tulee ottaa tasavertaisesti huomioon päätöksenteossa. Nämä kolme pilaria on hyvä pitää mielessä jatkuvasti. Ilman yhtä pilaria, ei ole kestävää kehitystä. Tulevissa vaaleissa tulen puhumaan ainakin nuorten ja opiskelijoiden hyvinvoinnista, päihdepolitiikasta, mielenterveydestä, sosiaaliturvasta, vammaisten asioista, ilmasto- ja ympäristöpolitiikasta sekä taloudesta. Näistä teemoista tulen haastamaan muita puolueita ja ehdokkaita, mukaan lukien omia.

Muutetaan yhdessä Suomen suuntaa! Voit auttaa minua tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla somejulkaisujani, tulemalla mukaan kampanjatiimiini, jakamalla toreille vaaliesitteitä, toimimalla kuskina, suosittelemalla minua lähipiirillesi ja kavereillesi sekä tietenkin äänestämällä. Halutessasi voit myös lahjoittaa rahaa vaalikampanjaani. Pienikin summa auttaa jo paljon. Voit valita itsellesi sopivimman keinon auttaa. Jos haluat mukaan, niin soita tai laita viestiä.

Voit äänestää eduskuntavaaleissa ennakkoon tai vaalipäivänä. Ennakkoäänestys on kotimaassa 22.-28.3. ja ulkomailla 22.-25.3. Vaalipäivä on 2.4.

Tervetuloa mukaan tekemään Hämeen rohkeinta ja edistyksellisintä vaalikampanjaa!

Santeri Ala-RöysköRohkeasti keskeltä eteenpäin!🍀

Tapahtumat:

TI 28.3. PÄIJÄT-HÄME
klo 15 Hollolan matkakeidas, Hopeakalliontie 2, Hollola
klo 16:15 Kahvila-konditoria Marenki, Erkontie 16, Orimattila
klo 18 Heinolan Heila, Työmiehentie 35, Heinola

LA 1.4. HOLLOLA
klo 10-13 Keskustan teltta ja soppatykki, Hollolan tori, Hollola

SU 2.4. LAHTI
klo 19 Päijät-Hämeen yhteiset vaalivalvojaiset, Ravintola Fellmannia, Kirkkokatu 27, Lahti

SANTERIN SUUNTA: SUOMI KESTÄVÄLLE TIELLE

Nuoret ja opiskelijat pidettävä mukana kelkassa

Yhteisestä ympäristöstämme huolehdittava

Talous tasapainotettava kestävälle pohjalle

Lue lisää vaaliteemoista!